Als liefhebber van losse thee wil je natuurlijk ook thee bestellen die past bij het seizoen, want voor ieder seizoen is er wel een smaakvolle losse thee. Tijdens het voorjaar en de zomer heb je vaak meer behoefte aan een losse thee die de dorst kan lessen tijdens warme dagen of die je het gevoel geven dat de zomer er aan komt. Bij Tea4You hebben wij hier de theesoorten voor je geselecteerd met een fris, fruitig of zacht kruidig karakter die goed aansluiten bij jouw thee-momenten voor het komende seizoen.
Wanneer de dagen warmer worden is het ook heerlijk om een momentje voor jezelf te nemen en te genieten van een groot glas zelfgemaakte ijsthee. Een aantal van onze soorten losse thee is dan ook heel erg geschikt om ijsthee van te maken. Deze herken je aan de aanduiding "geschikt voor ijsthee" Deze soorten losse thee kun je door hun samenstelling en smaak niet alleen warm, maar ook als koude thee drinken. Een lekker basis recept voor ijsthee vind je op ons blog. Ken je iemand die gek is op ijsthee dan hebben wij daarvoor een diverse leuke thee cadeau pakketten.
Wist je trouwens dat het heel goed is om op warme dagen ook warme thee te drinken? Een kop warme thee zorgt ervoor dat je gaat zweten en dat is een belangrijk mechanisme om het lichaam te helpen afkoelen.
Ben je op zoek naar een smaakvolle losse thee die pas bij jou en het seizoen? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven je graag advies.

 

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 70

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 70

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf je in op onze nieuwsbrief