Boven de € 35,- geen verzendkosten in NL
vandaag besteld = morgen verstuurd!
2802 klanten beoordelen ons met 9.3

Losse wellness thee van Tea4You

Voor de ondersteuning van een goede inwendige balans vind je bij Tea4You ook Ayurvedische theesoorten zoals Vata-Engergie, Pitta-Relax en Kapha-Balans. Door hun samenstelling horen deze kruiden zeker thuis in het rijtje van mooie wellness theesoorten.

Schenk wellnes thee ook aan je gasten

Heb je aandacht voor de gezondheid van jouw gasten of staat het gevoel van wellness binnen jouw bedrijf centraal, dan zijn er bij Tea4You mooie losse theesoorten voor jouw gasten te koop die we je kunnen aanbevelen. Ben je op zoek naar een uitgebalanceerd assortiment van deze kruidenthee binnen jouw bedrijf dan geven we je graag advies.

Maak kennis de soorten losse thee

Wil je kennismaken met onze losse wellness tea kies dan eens voor een proefzakje met de soort die bij je past. De proefzakjes zijn van iedere soort losse thee verkrijgbaar.
Misschien ken je iemand die veel bezig is met gezondheid, dan zijn de proeverij pakketten “Feeling Good” en  “Even Ontspannen”  een leuk thee cadeau dat je als brievenbus pakketje kunt laten versturen. De proeverij pakketten worden verpakt in een mooie cadeaudoos.  Bij ieder thee cadeau heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te maken die wij dan afdrukken op een kaartje en bij het pakket voegen. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.