Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Deze losse pittige thee vindt haar oorsprong in India en betekent "gekruide thee".
Voor de roots van de Chai gaan we meer dan 5000 jaar terug.
 De Chai is ontstaan in India, Nepal, Tibet en Pakistan.
Het woord Chai is het algemene woord dat thee in die regio's betekent.  Elke regio in India heeft zijn eigen Chai en zijn eigen receptuur Masala kruiden.

Maar de meest gebruikte ingrediënten zijn toch wel de basis van zwarte thee, melk en water.
Daarnaast worden er allerlei specerijen toegevoegd zoals: kardemom, kaneel, gember, steranijs, zwarte peper, kruidnagel, nootmuskaat, saffraan en venkel.
Ieder met haar eigen specifieke smaakbeleving, maar wel allen met de herkenbare kruiden. 
Natuurlijk is niet iedereen gecharmeerd van de combinatie thee en warme melk.
 Daarom is het drinken van deze kruidige thee ook zeker gewoon met gekookt water aan te bevelen.

Filter op kenmerken

Winkel Opties

Smaakbeleving
  1. aardachtig (1)
  2. aromatisch (1)
  3. fris (1)
  4. krachtig (3)
  5. kruidig (8)
  6. peperig (4)
  7. pittig (9)
  8. soepel (1)
  9. vol (1)
  10. zacht (2)
allergenen
  1. Amandelen (0)
  2. Eiwit van kippeneieren (0)
  3. Gecondenseerde melk (0)
  4. Hazelnoten (0)
  5. Lactose (0)
  6. Selderij (0)
  7. Sojalecitine (0)
  8. Sulfiet (0)
  9. Walnoten (0)

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief