Let op: In verband met de maatregelen die wij hebben moeten treffen in verband met het Corona virus hebben wij aangepaste levertijden Lees verder

Losse thee bevat van zichzelf geen suiker maar toch wordt er veel thee met suiker gedronken.
 Wel wordt aan sommige thee voor een lekkere smaak suiker in de vorm van bijvoorbeeld gesuikerd fruit toe gevoegd. 

De gewoonte om suiker in de thee te doen ontstond in Europa aan het eind van de zeventiende eeuw. Vooral in Engeland was het gebruikelijk om suiker (en melk) toe te voegen aan de thee. Dit gebruik is waarschijnlijk niet met de eerste geïmporteerde thee uit China mee gekomen, want de Chinezen dronken zelden hun thee met suiker. Alleen in bepaalde streken voegde men suiker toe. De Britse voorkeur voor zoete drankjes groeide zozeer dat aan het einde van de achttiende eeuw de suikerconsumptie in Engeland tienmaal groter was dan in andere Europese landen.
Voor de echte smaak van thee is het niet aan te raden suiker toe te voegen maar voor speciale momenten smaakt kandijsuiker wit of – bruin gewoon erg lekker in de thee. 



  • Bewaaradvies
Filter op kenmerken

Op het moment Winkelt:

  1. Ingrediënten: vanille aroma Verwijder Dit Item
  2. Smaakbeleving: winters Verwijder Dit Item

Winkel Opties

allergenen
  1. Amandelen (0)
  2. Eiwit van kippeneieren (0)
  3. Gecondenseerde melk (0)
  4. Hazelnoten (0)
  5. Lactose (0)
  6. Selderij (0)
  7. Sojalecitine (0)
  8. Sulfiet (0)
  9. Walnoten (0)

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina
Schrijf je in op onze nieuwsbrief